Design magazin
Design magazin
A Csomagolástervezés

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS

A Csomagolástervezés A projekt célja az volt, hogy vadonatúj benyomást mutasson a meglévő termékcsomagolással, amely ügyfeleim nem volt lenyűgözve. Ez az első termék, amelyet az INNOTIVO valaha készített, ügyfeleim arra számítottak, hogy a tervem jövőbeni referenciaértéket állít fel a jövőbeni termékekre, és ez a termékcsomagolás sikeresen teljesíti az "INNOTIVO" tervezési módját, futurisztikus és erős vizuális hatását.

Projekt neve : INNOTIVO - BORN TO IMPRESS , A tervezők neve : Jeffery Yap ®, Ügyfél neve : JEFFERY YAP DESIGN .

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS   A Csomagolástervezés

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.