Design magazin
Design magazin
Asztal

cocktail

Asztal A kialakítás egy fekete koktél asztal, érdekes árnyékokkal, amelyek asztal feketéjét játsszák. Időtlen kivitel, amely sok stílushoz illeszkedik. A tárgyak az alábbiakban különböző szinteken jeleníthetők meg, hogy megváltoztassák asztal megjelenését, miközben tiszta legyen asztallap. Az asztal KD készpénzes és hordozható formatervezésű: vásároljon, hozza haza és bárki könnyen össze tudja szerelni. A formatervezés gyönyörű, érdekes látni, de nem zavaró. A koktél asztalok általában a tevékenység központjában helyezkednek el, de nem válhatnak a figyelem középpontjába - ez asztal éppen ezt teszi

Projekt neve : cocktail, A tervezők neve : Mario J Lotti, Ügyfél neve : Mario J Lotti Architecture, PC.

cocktail Asztal

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.