Design magazin
Design magazin
A Qr-Matrica

Marketplace on the Move

A Qr-Matrica Új módszer az autó eladására mindenhol! Csak a www.krungsriautomarketplace.com webhelyen, ahol postai úton küldheti el autóját, és elkészítjük a QR-matrica címkéjét az Ön felsorolt autójának egyedi webcíme alapján, a kiválasztott matrica kivitelével azután a helyére szállítja, így matrica rögzíthető autójára! !! A vevő számára csak be kell szkennelnie a QR-kódot, amelyet az eladó parkolójában lát el az áruházakban, kávézókban, épületekben stb. Azonnal hozzáférhet az autó adataihoz. Hívja az eladót és ellenőrizze. Mind hirtelen azon a helyen történt, ahol mindketten vagytok !!!

Projekt neve : Marketplace on the Move, A tervezők neve : Krungsri Auto, Ügyfél neve : Krungsri Auto.

Marketplace on the Move A Qr-Matrica

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.