Design magazin
Design magazin
Lámpa

Muse

Lámpa A „Won buddhizmus” ihlette, amikor azt állította, hogy univerzumunkban nincsenek abszolút tulajdonságok, paradox módon adtuk a „fény” tulajdonságát azzal, hogy „fizikai jelenlétét” adtuk hozzá. A meditáció szelleme, amelyet ösztönöz, erőteljes inspirációt adott a termék létrehozásához; az „idő”, az „anyag” és a „fény” tulajdonságainak egyetlen termékké történő megtestesítése.

Projekt neve : Muse, A tervezők neve : Anarkhos design , Ügyfél neve : Anarkhos Design.

Muse Lámpa

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.