Design magazin
Design magazin
A Fotósorozatok

U15

A Fotósorozatok A művészek projektje kihasználja az U15 épület tulajdonságait, hogy társulást hozzon létre a kollektív képzeletben jelen lévő természetes elemekkel. Kihasználva az épület szerkezetét és annak részeit, valamint színét és formáját, megpróbálnak speciálisabb helyeket idézni, mint például a Kínai Kőerdő, az Amerikai Ördög-torony, mint általános természetes ikonokat, mint például vízesések, folyók és sziklás lejtők. Annak érdekében, hogy minden képen eltérő értelmezés legyen, a művészek az épületet minimalista megközelítés segítségével vizsgálják, különböző szögekből és perspektívákból.

Óra

Argo

Óra Az Argo by Gravithin egy olyan időmérő darab, amelynek kialakítását egy szextáns ihlette. Gravírozott dupla tárcsával rendelkezik, amely két árnyalatban kapható: Mélykék és Fekete-tenger, az Argo hajó mitikus kalandjai tiszteletére. A szíve a svájci Ronda 705 kvarcmozgásnak köszönhetően dobog, míg a zafírüveg és az erős 316L szálcsiszolt acél még nagyobb ellenállást biztosít. 5ATM vízálló. Az óra háromféle színben kapható (arany, ezüst és fekete), két tárcsafényben (mélykék és a fekete-tengeri) és hat szíjmodellben, két különböző anyagból.

A Belsőépítészet

Eataly

A Belsőépítészet Az Eataly Torontót növekvő városunk árnyalatainak alakítottuk ki, amelynek célja a társadalmi csere fokozása és bővítése a nagyszerű olasz ételek egyetemes katalizátora révén. Igaz, hogy a tradicionális és tartós „passeggiata” az Eataly Toronto tervezésének ihlette. Ez az időtlen rituálék azt látja, hogy az olaszok minden este eljutnak a főutcára és a piazza-ba, hogy sétálhassanak és szocializálódjanak, és alkalmanként megállhassanak az út mentén lévő bárokban és üzletekben. Ez a tapasztalati sorozat új, bensőséges utcai skálát tesz szükségessé Bloor and Bay-n.

A Zamatos, Dedikált Növekvő Doboz

Bloom

A Zamatos, Dedikált Növekvő Doboz A Bloom egy zamatos, dedikált növekedési doboz, amely stílusos otthoni bútorként szolgál. Tökéletes növekedési feltételeket biztosít a pozsgás növények számára. A termék fő célja, hogy kitöltse azt a vágyat és táplálja, akinek kevesebb zöld környezetben van a városi területeken életük. A városi élet számos kihívással jár a mindennapi életben. Ez arra készteti az embereket, hogy figyelmen kívül hagyják természetüket. A Bloom célja, hogy hida legyen a fogyasztók és természetes vágyaik között. A termék nem automatizált, célja a fogyasztók segítése. Az alkalmazás támogatása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy cselekedjenek a növényeikkel, ami lehetővé teszi számukra a nevelést.

Kápolna

Coast Whale

Kápolna A bálna bionikus formája vált a kápolna nyelvévé. Egy bálna átállt Izland partján. Az ember beléphet a testébe egy alacsony fésűvel, és megtapasztalhatja az óceánra néző bálna perspektíváját, ahol az emberek könnyebben tükrözik a környezeti degradáció figyelmen kívül hagyását. A tartószerkezet a tengerparton esik le, hogy a természeti környezet minimális károkat érjen el. A természetes és környezetbarát anyagok ezt a projektet turisztikai célponttá teszik, amely környezetvédelmet igényel.

A Transzformáló Gumiabroncs

T Razr

A Transzformáló Gumiabroncs A közeljövőben az elektromos szállítás fejlődésének virágoztatása áll az ajtó előtt. Autóalkatrész-gyártóként a Maxxis továbbra is azon gondolkodik, hogyan tud megtervezni egy megvalósítható intelligens rendszert, amely részt vehet ebben a trendben, és akár fel is gyorsíthatja azt. A T Razr egy intelligens gumiabroncs, amelyet az igényekhez fejlesztettek ki. Beépített érzékelői aktívan érzékelik a különböző vezetési feltételeket és aktív jeleket szolgáltatnak a gumiabroncs átalakításához. A nagyított futófelületek a jelre reagálva meghosszabbítják és megváltoztatják az érintkezési felületet, ezért javítják a vontatási teljesítményt.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.