Design magazin
Design magazin
A Szállítócsomagolás

The Cube

A Szállítócsomagolás Aláírási termékünk: a Cube egy nyílt építészetű rácsos rácsos rendszer, amely szabadalmaztatott, zavaró technológia a csomagolóiparban; Ez az egyetlen olyan piaci megoldás, amelyet úgy terveztek, hogy a termék berakodásától a gyártó gyártósorának végén, a szállító kamionig, és egyenesen a kiskereskedők értékesítési szintjére vagy sok más iparág forgalmazójára is csökkenjen, és csökkentsék a csomagolás feletti költségeket és kiküszöböljék a költségeket . Ez volt az első csomagolás, amely megfelel a Walmart környezetvédelmi és ISTA tesztelési irányelveinek.

Projekt neve : The Cube, A tervezők neve : Luis Felipe Rego, Ügyfél neve : Smart Packaging Systems.

The Cube A Szállítócsomagolás

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.