Design magazin
Design magazin
Szék, Egymásra Rakható Szék

xifix-one

Szék, Egymásra Rakható Szék A formatervezés a szükséges minimális fizikán és anyagon alapszik, többszörös felhasználású, beltéri-kültéri, sarokszék, egymásra rakható szék, kerek puha, Feng Shui. A súlytartó szerkezet egyetlen végtelen csőből áll. Az ülést két tengelyirányú ponton rögzítik, és az építkezés harmadik pontjának tetejére fektetik. A kereten lévő axiálisan rögzített pontok lehetővé teszik az ülés hátrahajolását és a székek egymásba rakását. Az ülés könnyen leszerelhető, különböző anyagok, kárpitok, forma, szín és kialakítás cserélhetők.

Projekt neve : xifix-one, A tervezők neve : Juergen Josef Goetzmann, Ügyfél neve : Creativbuero.

xifix-one Szék, Egymásra Rakható Szék

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.