Design magazin
Design magazin
Ékszerek

odyssey

Ékszerek A monomer által kifejlesztett Odüsszea alapvető gondolata magában foglalja a hatalmas, geometriai alakzatok mintázattal ellátott bőrrel történő bevonását. Ebből kiindulva kialakul a világosság és torzulás, átláthatóság és elrejtés kölcsönhatása. Minden geometriai alakzat és mintázat tetszés szerint kombinálható, változtatható és kiegészítésekkel kiegészíthető. Ez a lenyűgöző, egyszerű ötlet lehetővé teszi egy szinte kimeríthetetlen formatervezési minta létrehozását, amely tökéletesen megegyezik a gyors prototípus (3D nyomtatás) által kínált lehetőségekkel, mivel minden ügyfél készíthet egy teljesen egyedi és egyedi terméket (látogatás: www.monomer). eu-shop).

Projekt neve : odyssey, A tervezők neve : monomer, Ügyfél neve : monomer.

odyssey Ékszerek

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.