Design magazin
Design magazin
A Kupolaház

Easy Domes

A Kupolaház Az Easy Domes formatervezése és felépítése az Icosahedron, itt a csúcsok vágásával és 21 fa részre átalakítva. A formatervezés, a belső kialakítás, az anyagok, mint a szín, valamint a környezettel, az építkezéskel és a fenntartható igényekkel való mindenesetre beépített megoldások széles skáláját kínálja a felhasználók számára. A koncepció vonzó a zöld épületekre, a házépítőkre és a fenntartható életmódra. Minden éghajlati övezetben beépíthető, földrengésekkel és hurrikánokkal szemben ellenálló.

Projekt neve : Easy Domes, A tervezők neve : KT Architects, Ügyfél neve : Easy Domes Ltd.

Easy Domes A Kupolaház

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.