Design magazin
Design magazin
Játék

Rocking Zebra

Játék A gyermekek imádják ezt a finoman hintázó játékot, míg a kortárs megjelenés, a funky grafika és a természetes fa valódi figyelemfelkeltő a modern otthonban. A tervezési kihívás a klasszikus örökség játék alapvető tulajdonságainak megőrzése volt, miközben fejlett technikákat és moduláris felépítési rendszert használtunk a jövőbeni további állatfajok lehetővé tételéhez minimális alkatrész-változásokkal. A csomagolt terméknek kompaktnak és 10 kg-nál kevesebbnek kellett lennie a közvetlen internetes értékesítési csatornák számára. Az egyedi nyomtatott laminátum használata valódi az első, amely tökéletes szín- és mintázatot eredményez a teljesen karcálló felületen

Projekt neve : Rocking Zebra, A tervezők neve : Newmakers, Ügyfél neve : Newmakers.

Rocking Zebra Játék

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.