Design magazin
Design magazin
A Kihangosító Ajtótelefon

Tiara

A Kihangosító Ajtótelefon A Tiara-t a vízszintes és a függőleges felhasználásnak megfelelően tervezték, a felhasználás helyének szélességétől függően. A termék esztétikai minősége vízszintes és függőleges helyzetben is fenntartható. A szabadalmaztatott 90 fokos forgókészülék, amelyet 2,5 és 3,5 hüvelykes monitorokhoz terveztek, lehetővé teszi a monitor könnyű elforgatását. A fedelek a szabadalmaztatott zárrendszer segítségével bármilyen kiegészítő berendezés vagy erő használata nélkül kinyithatók. A cserélhető keretek és a hangszóró rácsok meglepő esztétikai hatást gyakorolnak.

Projekt neve : Tiara, A tervezők neve : RAHSAN AKIN, Ügyfél neve : NETELSAN.

Tiara A Kihangosító Ajtótelefon

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.