Design magazin
Design magazin
A Játékok

Minimals

A Játékok A minimális elemek egy imádnivaló vonal a moduláris állatok számára, amelyet az elsődleges színpaletta és a geometriai alakzatok jellemeznek. A név egy időben a "minimalizmus" szóból és a "Mini Állatok" összehúzódásából származik. Természetesen arra törekedtek, hogy feltárják a játékosság lényegét az összes nem alapvető forma, tulajdonság és fogalom kiküszöbölésével. Együtt készítik a színek, állatok, ruhák és archetípusok pantone-ját, ösztönözve az embereket arra, hogy válasszák meg azt a karaktert, amellyel magukat azonosítják.

Projekt neve : Minimals, A tervezők neve : Sebastián Burga, Ügyfél neve : Minimals.

Minimals A Játékok

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.