Design magazin
Design magazin
Ékszerek

Poseidon

Ékszerek A tervezett ékszerek kifejezik az érzéseimet. Művészként, tervezőként és személyként is képvisel. A Poseidon létrehozásának indítékát életem legsötétebb óráiban állítottam be, amikor megrémültem, kiszolgáltatottnak és védelemre szorult. E gyűjteményt elsősorban az önvédelemhez terveztem. Annak ellenére, hogy ez a gondolat elhalványult a projekt során, még mindig létezik. A Poseidon (a tenger istene és a görög mitológia földrengéseinek "Earth-Shaker") az első hivatalos gyűjteményem, és erős nőknek szól, és célja, hogy a viselője hatalom és bizalom érzetét nyújtsa.

Projekt neve : Poseidon, A tervezők neve : Samira Mazloom, Ügyfél neve : samirajewellery.

Poseidon Ékszerek

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.