Design magazin
Design magazin
Világító Kiállítás És Üzlet

Light Design Center Speyer, Germany

Világító Kiállítás És Üzlet Az új Speyer Light Center bemutatótermet, amelyet egy gyárépületben helyeztek el, kiállítási, tanácsadási és találkozóhelyként tervezték. Itt a belsőépítészeti szinergiahatásokat generáló keretet kellett létrehozni az összes legújabb fénytrendekhez, technológiához és fénymintához. Kifinomult felépítése az volt, hogy a teljes fénykiállítás gerincét felépítse, ugyanakkor soha nem árnyékolta a kiállítandó világítási tárgyak prioritását. Erre a célra a természet egységesítõ formát teremtett inspirációként: a „twister”, egy természetes jelenség láthatatlan erõkkel ...

Projekt neve : Light Design Center Speyer, Germany, A tervezők neve : Peter Stasek, Ügyfél neve : Light Center Speyer.

Light Design Center Speyer, Germany Világító Kiállítás És Üzlet

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.