Design magazin
Design magazin
A Borvizsgáló Létesítmény

Grapevine House

A Borvizsgáló Létesítmény Szőlőház elvont szőlő formájában, amely szinte ingyen függ a szőlőtől. Legfontosabb támasztóeleme, amelyet egy digitálisan gyártott oszlop generál, egy régi szőlőgyöknek való tisztelettel jelképezi. A szőlőház folyamatos üvege előtt minden irányban nyitva áll, és lehetővé teszi a szőlő közvetlen tájélményét. Ilyen módon biztosítani kell az összes vizsgáló bor vizuális ízének javítását.

Projekt neve : Grapevine House, A tervezők neve : Peter Stasek, Ügyfél neve : Winemaker Association.

Grapevine House A Borvizsgáló Létesítmény

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.