Design magazin
Design magazin
Értékesítési Iroda

Chongqing Mountain and City Sales Office

Értékesítési Iroda A „Mountain” az értékesítési iroda fő témája, amelyet Chongqing földrajzi háttere ihlette. A szürke márványok mintája a padlón háromszög alakú; és sok furcsa és éles szög és sarok található a látványfalakon és a szabálytalan alakú vételi pultokon, hogy bemutassák a „hegy” fogalmát. Ezenkívül a padlókat összekötő lépcső úgy van kialakítva, hogy átjárja a barlangot. Eközben a LED-es lámpákat a mennyezetről lógják, utánozva a völgyben eső jelenetet és természetes érzetet nyújtva, hogy tompítsák az egész benyomást.

Projekt neve : Chongqing Mountain and City Sales Office, A tervezők neve : Ajax Law, Ügyfél neve : Shanghai Forte Land Co. Ltd..

Chongqing Mountain and City Sales Office Értékesítési Iroda

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.