Design magazin
Design magazin
Lámpa

Capsule Lamp

Lámpa A lámpát eredetileg egy gyermekruházat-márkának tervezték. Az inspiráció olyan kapszulajátékokból származik, amelyeket a gyerekek általában a boltokban található árusító automatákból kapnak. A lámpára nézve egy csomó színes kapszulajátékot láthat, amelyek mindegyike hordozza a kívánságát és az örömét, amely felébreszti az ifjúságos lelkét. A kapszulák száma beállítható és a tartalom tetszés szerint cserélhető. A mindennapi apróságoktól a különleges dekorációkig minden egyes, a kapszulába helyezett tárgy önálló narráciává válik, így kristályosítja az életét és a lelkiállapotát egy adott időben.

Projekt neve : Capsule Lamp, A tervezők neve : Lam Wai Ming, Ügyfél neve : .

Capsule Lamp Lámpa

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.