Design magazin
Design magazin
A Bluetooth Headset

Bluetrek Titanium +

A Bluetooth Headset Ez a Bluetrek új, „Titanium +” fülhallgató, stílusos kivitelben, amely a „kinyúlást” szimbolizálja (a gémcső kinyúlik a kör alakú füldarabból), tartós anyagból - alumínium-fém ötvözetből épül, és mindenekelőtt a képességgel rendelkezik a legfrissebb intelligens eszközök hangjelzésének továbbításához. A gyors töltés funkció lehetővé teszi a beszélgetés egy pillanatra történő meghosszabbítását. Az akkumulátorok elhelyezésének szabadalmaztatott tervezése lehetővé teszi a headset súlyegyensúlyának javítását a használat kényelme érdekében.

Projekt neve : Bluetrek Titanium +, A tervezők neve : CONNECTEDEVICE Ltd, Ügyfél neve : Bluetrek Technologies Limited.

Bluetrek Titanium + A Bluetooth Headset

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.