Design magazin
Design magazin
Konyhai Kiegészítők

KITCHEN TRAIN

Konyhai Kiegészítők Különböző stílusú konyhai eszközök használata rendetlen főzési környezetet teremt a vizuális bosszankodás mellett. Dióhéjban beillesztve megpróbáltam elkészíteni ezeknek a népszerű konyhai kiegészítőknek a készletét, amelyeket általában minden házban használnak. Ezt a kialakítást pusztán a kreativitás ihlette. Az "egységes forma" és a "kellemes megjelenés" két jellemzője. Sőt, innovatív megjelenése miatt a piac örömmel fogadja. Ez lehetőséget ad a gyártónak és a vevőnek, hogy 6 edényt vásárolnak egy csomagban.

Projekt neve : KITCHEN TRAIN, A tervezők neve : Ahmad Abedini, Ügyfél neve : Iranian Industrial Designers Institute.

KITCHEN TRAIN Konyhai Kiegészítők

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.