Design magazin
Design magazin
Konyhai Kiegészítők

KITCHEN TRAIN

Konyhai Kiegészítők Különböző stílusú konyhai eszközök használata rendetlen főzési környezetet teremt a vizuális bosszankodás mellett. Dióhéjban beillesztve megpróbáltam elkészíteni ezeknek a népszerű konyhai kiegészítőknek a készletét, amelyeket általában minden házban használnak. Ezt a kialakítást pusztán a kreativitás ihlette. Az "egységes forma" és a "kellemes megjelenés" két jellemzője. Sőt, innovatív megjelenése miatt a piac örömmel fogadja. Ez lehetőséget ad a gyártónak és a vevőnek, hogy 6 edényt vásárolnak egy csomagban.

Projekt neve : KITCHEN TRAIN, A tervezők neve : Ahmad Abedini, Ügyfél neve : Iranian Industrial Designers Institute.

KITCHEN TRAIN Konyhai Kiegészítők

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.