Design magazin
Design magazin
A Mesterséges Topográfia

Artificial Topography

A Mesterséges Topográfia Nagy bútorok, mint egy barlang Ez a díjnyertes projekt elnyerte a Művészet Nagydíját a Konténerek Nemzetközi Versenyén. Ötletem az, hogy egy tartály belsejében kimerítsem a térfogatot, hogy amorf helyet hozzon létre, mint egy barlang. Csak műanyagból készül. Körülbelül 1000 lapot 10 mm vastag lágy műanyagból vágtak kontúrvonal formájában, és rétegként rétegezték. Ez nem csak a művészet, hanem a nagy bútorok is. Mivel az összes rész puha, mint egy kanapé, és az a személy, aki ebbe a helybe lép, pihenhet, ha megtalálja a testének megfelelő helyet.

Projekt neve : Artificial Topography, A tervezők neve : Ryumei Fujiki and Yukiko Sato, Ügyfél neve : .

Artificial Topography A Mesterséges Topográfia

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.