Design magazin
Design magazin
Márka Identitás, A Márkázási Stratégiák

babyfirst

Márka Identitás, A Márkázási Stratégiák a közös vállalkozás a külföldi és a kínai vállalkozások között, amelyek kiskereskedelemben értékesítik a csúcskategóriás behozott babaápolási termékeket a szárazföldi kínai piacon. a formatervezés tökéletesen ötvözi a nyugati és a kínai, a kortárs és a hagyományos, kulturális és társadalmi szempontból releváns elemeket. Kínai hagyomány az új szülők vörös ronggyal vagy ruhadagolása, hogy szerencsét biztosítson a csecsemőnek (a piros a szerencse színe). a cumi felismerhetően nyugati. ez a forma a modernitás iránti vágyat közvetíti, miközben tiszteletben tartja a hagyományokat. azt is felvesszük, hogy a gyermekeket hogyan kezelik a kínai „egy gyermek” politikája alapján.

Projekt neve : babyfirst, A tervezők neve : brian LAU lilian CHAN, Ügyfél neve : .

babyfirst Márka Identitás, A Márkázási Stratégiák

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.