Design magazin
Design magazin
A Három Részből Álló Ablakszíjkészlet

Ribbons, Strips and Diamonds

A Három Részből Álló Ablakszíjkészlet Miközben a teljesen bélelt függönyök (szigetelés, napvédelem, visszhang-tompítás, meleg, csúnya nézet elfedése) és a redőnyök (fényszűrés) gyakorlati előnyeit nyújtja, ez a készlet szintén különösen eredeti, esztétikus és stílusos, valamint a különböző színek kombinációja. szövetek (borsó / világos / metál sötétzöld, sötétkék, fehér, sárga), textúrák (szatén szalagok, lenvászon, háló), formák (kis / nagy gyémántok) és felületek (csövek és lapos szövetpanelek) hozzájárulnak a feltűnő hatáshoz.

Projekt neve : Ribbons, Strips and Diamonds, A tervezők neve : Lesley Bloomfield Faedi, Ügyfél neve : Auto-entreprise : Mme Bloomfield Faedi Lesley.

Ribbons, Strips and Diamonds A Három Részből Álló Ablakszíjkészlet

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.