Design magazin
Design magazin
A Munka, Mint Otthon

PACO Operation Hub

A Munka, Mint Otthon A személyzet a legértékesebb kincs az üzlet számára. A formatervezés harmonikus és funkcionális teret biztosított, akinek a nap leghosszabb ideje maradhat. A kortárs és luxus hangulat, nemcsak a szépség mellett, ez a kellemes és rendkívüli munka egy jó modellt jelentene azoknak az ügyfeleknek a látogatásaihoz is, amelyek összehangolódnak a márkájuk minőségi outputjára vonatkozó elvárásaikkal. A legnehezebb feladat az irodahelyiség maximalizálása volt, hatalmas gerendákkal a mennyezeten át elhelyezve ... végül egy kétszintes helyet építettek, hogy 1600 és 3000 négyzetláb közötti hasznos területet teremtsenek, figyelembe véve a lakást.

Projekt neve : PACO Operation Hub, A tervezők neve : Philip Tse, Ügyfél neve : PACO Communications.

PACO Operation Hub A Munka, Mint Otthon

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.