Design magazin
Design magazin
Az Asztal

UFO

Az Asztal Üveg, fém és fa kombinációja. A jelenlegi formatervezés támogatja a Xo-Xo-l formatervező vállalat koncepcióját, amelyet "pozitív érzelmek bútorja" -nak neveznek. Nagyon funkcionális kialakítás, bár kívülről nagyon könnyű és egyedi. Ez az egység teljesen szétszerelhető egység, amelyet bármikor le lehet szerelni és összeszerelni.

Projekt neve : UFO, A tervezők neve : Viktor Kovtun, Ügyfél neve : Xo-Xo-L design.

UFO Az Asztal

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.