Design magazin
Design magazin
Az Asztal

UFO

Az Asztal Üveg, fém és fa kombinációja. A jelenlegi formatervezés támogatja a Xo-Xo-l formatervező vállalat koncepcióját, amelyet "pozitív érzelmek bútorja" -nak neveznek. Nagyon funkcionális kialakítás, bár kívülről nagyon könnyű és egyedi. Ez az egység teljesen szétszerelhető egység, amelyet bármikor le lehet szerelni és összeszerelni.

Projekt neve : UFO, A tervezők neve : Viktor Kovtun, Ügyfél neve : Xo-Xo-L design.

UFO Az Asztal

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.