Design magazin
Design magazin
A Rezidencia

Cheung's Residence

A Rezidencia A tartózkodási helyet az egyszerűség, a nyitottság és a természetes fény szem előtt tartásával tervezték. Az épület lábnyoma tükrözi a meglévő hely korlátozását, és a formális kifejezés célja tiszta és egyszerű. Az épület északi oldalán egy átrium és erkély található, megvilágítva a bejáratot és az étkezőt. Tolóablakok az épület déli végén helyezkednek el, ahol a nappali és a konyha maximálisra növeli a természetes megvilágítást és biztosítja a térbeli rugalmasságot. A tervezési ötletek további megerősítésére az épület egészében tetőablakok állnak rendelkezésre.

Projekt neve : Cheung's Residence, A tervezők neve : Yu-Ngok Lo, Ügyfél neve : YNL Design.

Cheung's Residence A Rezidencia

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.