Design magazin
Design magazin
A Bútor, Amely Átalakul

Ludovico

A Bútor, Amely Átalakul Helymegtakarítási módja nagyon eredeti, mivel két szék teljesen rejtett a fiók belsejében. A főbútor belsejébe helyezve nem veszi észre, hogy a fiókok valójában két különálló szék. Rendelkezhet egy asztallal is, amelyet íróasztalként lehet használni, ha kihúzzák a fő szerkezetből. A fő szerkezet négy fiókból és egy rekeszből áll, közvetlenül a felső fiók felett, amelyben sok dolgot tárolhat. Ennek a bútornak a fő anyaga, a beign eucaliptus fingerjoint, környezetbarát, hihetetlenül ellenálló, kemény és nagyon erős vizuális vonzereje.

Projekt neve : Ludovico, A tervezők neve : Claudio Sibille, Ügyfél neve : Sibille.

Ludovico A Bútor, Amely Átalakul

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.