Design magazin
Design magazin
A Világítás

Claire de Lune Chandelier

A Világítás Dekoratív, világítótestek, eladott lapos csomagolásban, újrafelhasználható hordtáskába csomagolva. Kínáltam egy megfizethető verziót egy nagyszerű, fényűző, kultúrált termékről, amely egy korábbi korszakot reprezentál - barokk / rokokó, modern anyagból készült. Ez a téma időtlen. Ugyanakkor a Claire de Lune csillár szomorúan humorral szolgál. (Az összeszerelési utasításokat papíron, valamint CD-Beta formában nyújtják). A laposcsomagolás elképzelése az volt, hogy hozzájáruljak a CO2-kibocsátás csökkentéséhez, és bevonjuk a végfelhasználót a részük tudatos folyamatába a környezetünkre gyakorolt hatás szempontjából.

Projekt neve : Claire de Lune Chandelier, A tervezők neve : Claire Requa, Ügyfél neve : Brand: Claire de Lune Chandelier.

Claire de Lune Chandelier A Világítás

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.