Design magazin
Design magazin
Ház

Geometry Space

Ház Ez a projekt egy villaprojekt, amely a [SAC Beigan Hill Nemzetközi Művészeti Központ] területén található, Sanghaj külvárosában. Van egy művészeti központ a közösségben, amely számos kulturális tevékenységet biztosít, villa lehet iroda vagy stúdió vagy otthon, a közösségi menedzsmentközpontnak nagy tósebészeti felülete van , ez a modell közvetlenül a tó mentén található. Az épület különlegessége az oszlopok nélküli belső tér, amely a legnagyobb változékonyságot és kreativitást adja a belső tér kialakításához, de a tér szabadsága és változékonysága, a belső szerkezet, a tervezési technika változatosabb, a tágítható geometria miatt belső teret teremt, összhangban a [Művészeti Központ] kreatív ötleteivel. Az osztott szintű szerkezet és a fő lépcső a belső tér közepén helyezkedik el, míg a bal és a jobb oldal osztott szintű lépcsőházak, tehát összesen öt különféle beltéri lépcsőház kapcsolódik a helyhez.

Projekt neve : Geometry Space, A tervezők neve : Kris Lin, Ügyfél neve : Shanghai SHENG QING Real Estate Development Company Limited.

Geometry Space Ház

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.