Design magazin
Design magazin
Az Óra Alkalmazás

Dominus plus

Az Óra Alkalmazás A Dominus plusz az időt eredeti módon fejezi ki. Mint a dominódarabokon lévő pontok, a pontok három csoportja is képviseli: óra, tíz perc és perc. A napszak a pontok színéből olvasható: zöld AM; sárga PM-hez. Az alkalmazás tartalmaz egy időzítőt, ébresztőóra és harangjátékot. Minden funkció navigálható diszkrét sarokpontok megérintésével. Eredeti és művészi formatervezésű stílusa a 21. századi Idő arcát mutatja be. Úgy tervezték, hogy egy gyönyörű szimbiózisban legyen az Apple hordozható eszközök tokjaival. Van egy egyszerű felület, amelyben csak néhány szükséges szó van a működéshez.

Projekt neve : Dominus plus, A tervezők neve : Albert Salamon, Ügyfél neve : .

Dominus plus Az Óra Alkalmazás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.