Design magazin
Design magazin
A Hd Adást Támogató 47 Hüvelykes Vezetékes Tv

Triump

A Hd Adást Támogató 47 Hüvelykes Vezetékes Tv Inspirációnk a konstruktivista megközelítés, amely serkenti a karcsúság érzéseit, az ügyes szélek. A tervező különféle anyagokkal, például üveggel, fémlemezgel, krómmal bevont felületekkel és fehér fénnyel létrehozott illúziókkal akart a közönség szokásos és vizuális érzékeit táplálni.

Projekt neve : Triump, A tervezők neve : Vestel ID Team, Ügyfél neve : .

Triump A Hd Adást Támogató 47 Hüvelykes Vezetékes Tv

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.