Design magazin
Design magazin
A Menü Borítója

Magnetic menu

A Menü Borítója Néhány átlátszó műanyag fólia, amely mágnesekkel van összekötve, és amely tökéletes fedelet szolgál a különféle nyomtatott anyagok számára. Könnyen kezelhető. Könnyen gyártható és karbantartható. Tartós termék, amely időt, pénzt, nyersanyagokat takarít meg. Környezetbarát. Könnyen adaptálható különböző célokra. Ideális vendéglőknek a menük fedezésére. Amikor például a pincér csak egy oldalt hoz fel gyümölcs koktélokkal, és csak egy oldalt süteményekkel a barátja számára, akkor ez szinte olyan, mint az Ön számára készült személyre szabott menük.

Projekt neve : Magnetic menu, A tervezők neve : Dragan Jankovic, Ügyfél neve : .

Magnetic menu A Menü Borítója

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.