Design magazin
Design magazin
Komód

Furniture of positive emotions

Komód Ez egy komód komódban, amely olyan, mint két különböző termékből áll - komód az ajtókkal és komód fiókokkal. A szokatlan ajtók komód teljesen működőképessé tették, és az ajtók kinyílása olyan, mint a rák a kinyitott karmokkal. Egyedi bútorok, amelyek örömöt keltenek. Egyszerűen előállítani. Adja meg a mozgás illúzióját. Nincs további analóg ezekre a bútorokra.

Projekt neve : Furniture of positive emotions, A tervezők neve : Viktor Kovtun, Ügyfél neve : Xo-Xo-L design.

Furniture of positive emotions Komód

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.