Design magazin
Design magazin
Az Iroda

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS

Az Iroda A gipszkarton szerkezeti és formalista tulajdonságainak kihasználásával egy fehér háló szürke háttérré válik. A fehér vonalak úgy vannak kialakítva, hogy szolgálják a belső különféle funkcióit (könyvtár, világítás, CD tároló, polcok és íróasztalok). Ez a koncepció egy holisztikus tervezési filozófiából származik, és a káoszelmélet is befolyásolja.

Projekt neve : STUDIO NL CONTROLLED CHAOS, A tervezők neve : Athanasia Leivaditou, Ügyfél neve : ATHANASIA LEIVADITOU (STUDIO NL) - www.studionl.com.

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS Az Iroda

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.