Design magazin
Design magazin
A Kihangosítás Nélküli Csevegés

USB Speaker and Mic

A Kihangosítás Nélküli Csevegés A DIXIX USB hangszórót és mikrofont a működésére tervezték. A mikrofon hangszóró ideális kihangosító beszélgetéshez az interneten keresztül, a mikrofon az Ön felé mutat, hogy egyértelműen továbbítsa a hangját a címzettnek, és a hangszóró továbbítja a hangját azon személytől, akivel kommunikál.

Projekt neve : USB Speaker and Mic, A tervezők neve : Yen Lau, Ügyfél neve : Dixix International Ltd..

USB Speaker and Mic A Kihangosítás Nélküli Csevegés

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.