Design magazin
Design magazin
Kapszula

Wildcook

Kapszula A Wild Cook kapszula különféle természetes alapanyagokból álló kapszula, amelynek célja az ételek füstölése és a különféle ízek és illatok létrehozása. A legtöbb ember úgy véli, hogy az ételek füstölésének egyetlen módja a különféle fafajták égetése, de az igazság az, hogy ételeit sok anyaggal füstölheti, és teljesen új ízét és illatát hozza létre. A tervezők felismerték az ízbeli különbségeket az egész világon, ezért ez a kialakítás teljesen rugalmas, ha a különféle régiókban való felhasználhatóságról van szó. Ezek a kapszulák vegyes és egyetlen összetevőből állnak.

Projekt neve : Wildcook, A tervezők neve : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Ügyfél neve : Creator studio.

Wildcook Kapszula

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.