Design magazin
Design magazin
A 3D Animáció

Alignment to Air

A 3D Animáció Ami a kreatív levél animációt illeti, Jin az A ábécével kezdte. És amikor a koncepció lépésre jutott, megpróbált erőteljesebb hangulatot látni a filozófia tükrében, amely meglehetősen aktív, de ugyanakkor szervező. Mindeközben az ütköző szavakkal állt elő, amelyek alaposan álltak az ötlete mellett, például valamilyen módon, például a levegőhöz való igazításhoz, ami a projekt címe. Ezt szem előtt tartva, az animáció pontosabban és finomabb pillanatokat mutat be az első szóval kapcsolatban. Másrészt ez meglehetősen rugalmas és laza hangulatot eredményez az utolsó levél megjelenítéséhez.

Projekt neve : Alignment to Air, A tervezők neve : Jin Jeon, Ügyfél neve : Jin Jeon(J2Motion).

Alignment to Air A 3D Animáció

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.