Design magazin
Design magazin
A Prémium Márka A Gyermekek

Lady Already

A Prémium Márka A Gyermekek A lányok számára készült luxus kötöttáru kizárólag a világ legjobb gyártóinak legkiválóbb kasmír- és gyapjúfonalból készül. Az alkotó úgy véli, hogy minden fiatal lány olyan ragyogó, aki különleges beállítást igényel az öröm ragyogásához és szikrázásához. Lelkesedéssel gondoskodik arról, hogy drága apró hölgyed lenyűgözően érzi magát új kötöttárusában. Mindig a lehető legjobban készíti el a tökéletes ruhát, hogy kifejezze a kis hölgy stílusát és egyéniségét. A kötöttáru tehát a lányok mesés szeretetét, gondoskodását és apró varázslatát érezte a puha és selymes luxus kötöttáru minden öltésében.

Projekt neve : Lady Already, A tervezők neve : Elena Starostina, Ügyfél neve : Elena Starostina.

Lady Already A Prémium Márka A Gyermekek

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.