Design magazin
Design magazin
Lakóház

Soulful

Lakóház Az egész tér nyugalomra épül. Az összes háttér szín világos, szürke, fehér stb. A tér kiegyensúlyozása érdekében néhány erősen telített szín és néhány réteges textúra jelenik meg a térben, például mélyvörös, például párnák egyedi nyomatokkal, például egyes texturált fém díszek . Az előcsarnok csodálatos színeivé válnak, miközben hozzáadják a meleget a helyhez.

Projekt neve : Soulful , A tervezők neve : Sha Lu, Ügyfél neve : MULU .

Soulful  Lakóház

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.