Design magazin
Design magazin
Parasztház

House On Pipes

Parasztház A karcsú acélcsövek rácsos, szakaszosan elrendezett rácsa minimálisra csökkenti az épület lábnyomát, miközben biztosítja a merevséget és stabilitást, hogy emeli a lakóterületet. A minimalista ikon megközelítéssel összhangban ezt a parasztházot a meglévő fák keretein belül tervezték, hogy csökkentsék a belső hőhatást. Ezt tovább segítette a légyhamu blokkok szándékos elrendezése a homlokzaton, az üresség és az árnyék természetes módon hűtve az épületet. A ház felemelése azt is biztosította, hogy a táj folyamatos legyen és a kilátások korlátlanok.

Projekt neve : House On Pipes, A tervezők neve : PARALLAX, Ügyfél neve : Parallax.

House On Pipes Parasztház

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.