Design magazin
Design magazin
A Bajor Sörcsomagolás

AEcht Nuernberger Kellerbier

A Bajor Sörcsomagolás A középkorban a helyi sörfőzdék a nürnbergi kastély alatt több mint 600 éves, kőből kivágott pincékbe engedték sörkorukat. Tiszteletben tartva ezt a történelmet, az "AEcht Nuernberger Kellerbier" csomagolása hiteles visszatekintést nyújt az időben. A sörcímkén a sziklákon ülő kastély és a pincében egy fahordó kézi rajza látható, vintage stílusú betűtípusokkal keretezve. A cég "St. Mauritius" védjegyével ellátott zárócímke és a réz színű koronadugó kivitelezést és bizalmat kölcsönöz.

Projekt neve : AEcht Nuernberger Kellerbier, A tervezők neve : Bloom advertising agency, Ügyfél neve : Bloom GmbH Nürnberg.

AEcht Nuernberger Kellerbier A Bajor Sörcsomagolás

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.