Design magazin
Design magazin
Szőnyeg

Hair of Umay

Szőnyeg Az ősi nomád technikában készültek, amelyet az UNESCO szellemi kulturális örökségének sürgős megőrzésre szoruló listája védett. Ez szőnyeg a gyapjúból a lehető legtöbbet hozza ki a gradiens gyapjúárnyalatok és a finom kézvarrás révén, ami térfogati textúrát hoz létre. 100% -ban kézzel készített szőnyeg természetes gyapjúárnyalatokból, valamint sárgás árnyalattal, hagymahéjjal festett. A szőnyegen átmenő arany szál nyilatkozatot tesz, és emlékezteti a szélben szabadon folyó hajat - Umay nomád istennő haját - a nők és gyermekek védelmezőjét.

Projekt neve : Hair of Umay, A tervezők neve : Marina Begman, Ügyfél neve : Marina Begman.

Hair of Umay Szőnyeg

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.