Design magazin
Design magazin
Csomagolt Koktélok

Boho Ras

Csomagolt Koktélok A Boho Ras a legfinomabb helyi indiai szeszes italokkal készített csomagolt koktélokat árusítja. A termék bohém hangulatot hordoz, amely megragadja a nem szokatlan művészi életmódot, és a termék látványossága absztrakt ábrázolja azt a zümmögést, amelyet a fogyasztó kap a koktél ivása után. Kiválóan sikerült elérnie azt a középpontot, ahol a globális és a helyi találkoznak, ahol összeolvadnak, hogy a termék Glocal-hangulatát képezzék. A Boho Ras tiszta szeszes italokat 200 ml-es palackokban, csomagolt koktélokat pedig 200 ml-es és 750 ml-es palackokban értékesít.

Projekt neve : Boho Ras, A tervezők neve : Abhijeet Thakur, Ügyfél neve : Abhijeet Thakur.

Boho Ras Csomagolt Koktélok

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.