Design magazin
Design magazin
Ebéd Doboz

The Portable

Ebéd Doboz Az vendéglátóipar virágzik, és az elvitel szükségessé vált a modern emberek számára. Ugyanakkor sok hulladék keletkezett. Az ételek tárolására használt étkezési dobozok nagy része újrahasznosítható, de az étkezés dobozok csomagolására használt műanyag zacskók valóban nem újrahasznosíthatók. A műanyag zacskók használatának csökkentése érdekében az étkezési doboz és a műanyag funkcióit kombinálják új ebéddobozok kialakításához. A báladoboz önmagának egy részét könnyen hordozható fogantyúvá változtatja, és több étkezési dobozt integrálhat, jelentősen csökkentve a műanyag zacskók felhasználását az étkezés dobozok csomagolására.

Projekt neve : The Portable, A tervezők neve : Minghui Lyu, Ügyfél neve : South China University of Technology.

The Portable Ebéd Doboz

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.