Design magazin
Design magazin
Fodrász

Taipei Eros

Fodrász A fodrászszalonok a fekete, a fehér és a szürke szín geometriáján alapulnak. A hajvágás gesztusai a szobrászati lények tömegesé tételéhez fordulnak. A háromszög alakú motívum formázza a funkcionális kockákat és síkokat a mennyezetről a padlóig a rakás, vágás és varrás hatására. Az elválasztó vonalakba ágyazott fénysávok hozzájárulnak számos világítószíjhoz, amelyek kiegészítő világításként szolgálnak, miközben megoldják a leengedett mennyezet állapotát. Ezek kiterjednek és kanyarodnak a nagy tükör visszatükröződésével, szabadon mozogva a síkok és a háromdimenziós dimenzió között.

Projekt neve : Taipei Eros, A tervezők neve : Stephen Kuo, Ügyfél neve : Materiality Design.

Taipei Eros Fodrász

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.