Design magazin
Design magazin
A Fotel

Osker

A Fotel Osker azonnal meghívja Önt, hogy üljön hátra és pihenjen. Ennek a karosszéknek egy nagyon kifejezett és ívelt kialakítása van, amely megkülönböztető tulajdonságokkal rendelkezik, mint például a tökéletesen kialakított fűrészáruk, bőr kartámaszok és párnák. A sok részlet és a kiváló minőségű anyagok felhasználása: a bőr és a masszív fa modern és időtálló dizájnt garantálnak.

Projekt neve : Osker, A tervezők neve : gunther pelgrims, Ügyfél neve : Gunther Pelgrims.

Osker A Fotel

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.