Design magazin
Design magazin
Ínyenc Étel Ajándék Szett

Saintly Flavours

Ínyenc Étel Ajándék Szett A Saintly Flavours egy ínyenc étel-ajándék szett, amely a csúcskategóriás üzletek fogyasztóit célozza meg. Az étkezés és az étkezés divatossá válásának tendenciáját követve, a projekt ihletet a katolicizmus Met Gala 2018-as témájának ösztönzése jelenti. Jeremy Bonggu Kang megpróbált egy olyan megjelenést létrehozni, amely megragadja a csúcskategóriás üzletek fogyasztóit, az illusztrációk díszes és hagyományos rézkarc stílusával, hogy ábrázolja a művészet gazdag hagyományát és a magas színvonalú ételek készítését a katolikus kolostorokban.

Projekt neve : Saintly Flavours, A tervezők neve : Bonggu (Jeremy) Kang, Ügyfél neve : Jeremy Bonggu Kang.

Saintly Flavours Ínyenc Étel Ajándék Szett

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.