Design magazin
Design magazin
A Fényképezés

Coming of Age

A Fényképezés Japánban az életkor megérkezését ünneplik, amikor a lányok és a fiúk húszévesvé válnak. Fontos alkalom, amikor elhagyják tinédzsereiket, és felnőttekké válnak, akiknek jogai, kötelezettségei és szabadságai vannak. Ez egy hivatalos esemény egy egész életen át. A lányok általában kimonót, a fiúk kimonót vagy nyugati öltönyt viselnek. Az alkalmat minden évben január második hétfőjén jelzik.

Projekt neve : Coming of Age, A tervezők neve : Ismail Niyaz Mohamed, Ügyfél neve : Ismail Niyaz Mohamed.

Coming of Age A Fényképezés

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.