Design magazin
Design magazin
A Betűkészlet

Monk Font

A Betűkészlet A szerzetes az egyensúlyt keresi a humanista sans-szarifák nyitottsága és olvashatósága, valamint a négyzet-sans-serif szabályosabb formája között. Noha eredetileg latin betűtípussal tervezték, korán úgy döntöttek, hogy szélesebb párbeszédre van szükség az arab változat beillesztése érdekében. Mind a latin, mind az arab ugyanazt az indokot és a megosztott geometria elképzelését alakítja ki. A párhuzamos tervezési folyamat erőssége lehetővé teszi a két nyelv kiegyensúlyozott harmóniáját és kegyeit. Mind az arab, mind a latin zökkenőmentesen működnek együtt, közös számlálókkal, szárvastagsággal és ívelt formákkal.

Projekt neve : Monk Font, A tervezők neve : Paul Robb, Ügyfél neve : Salt & Pepper.

Monk Font A Betűkészlet

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.